Cejn ve vinném těstíčku
Ingredience
- filety z cejna: 400 g
- bílé víno: 200 ml
- vejce: 3 ks
- citronová šťáva
- hladká mouka
- strouhanka
- sůl
- pepř
- sladká paprika
- kmín
- olej
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Na ztracená vejce potřebujeme co nejčerstvější vajíčka. V hrnci přivedeme k varu vodu a přidáme lžíci octa. Každé vejce rozklepneme zvlášť do mističky. Vodu v hrnci zamícháme tak, aby vznikl vír a do jeho…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Na zavařování použijeme spíše tvrdší meruňky, aby udržely tvar a meruňkový kompot nebyl po otevření příliš…
Kuřecí prsa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou, rozkrojíme napůl a lehce naklepeme. Smícháme řecký jogurt,…
Těstoviny uvaříme v osoléné vodě al dente (na skus) a propláchneme studenou vodou. Smícháme těstoviny, kousky…
Lilek, řapíkatý celer, cibuli a rajčata nakrájíme na kostičky, česnek na plátky, petrželku nadrobno. Na pánvi…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.