Karlovarský knedlík
Ingredience
- bílé pečivo: 350 g
- vejce: 2 ks
- mléko: 250 ml
- hrubá mouka: 120 g
- petrželová nať
- sůl
- muškátový květ
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Hovězí maso a cibuli si nejdříve nakrájíme na kostky. Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém zprudka orestujeme maso, osolíme, opepříme a dáme bokem.…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kostky. Mrkev uvaříme. Tenké plátky ředkviček s nakrájenou…
Rajčata zalejeme horkou vodou, počkáme asi 1 minutu a scedíme je. Poté je oloupeme a pokrájíme. V menším hrnci…
Dýni Hokkaidó zbavíme semínek a nakrájíme na kostičky o velikosti asi 1 x 1 cm. Tento druh dýně nemusíme loupat.…
Klobouky bedel očistíme, osolíme, opepříme, okmínujeme a obalíme v hladké mouce. Dále je obalíme ve vajíčku…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.