Karlovarský knedlík
Ingredience
- bílé pečivo: 350 g
- vejce: 2 ks
- mléko: 250 ml
- hrubá mouka: 120 g
- petrželová nať
- sůl
- muškátový květ
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Dýni oloupeme, odstraníme semínka a dýňovou dužinu nakrájíme na malé kostky. Ve středním hrnci rozehřejeme máslo, na kterém osmažíme cibuli a nasekaný česnek. Přidáme dýni a asi 3 minuty pod pokličkou podusíme…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Rybu opláchneme a vysušíme papírovou utěrkou. Nakrájíme na kostky a smícháme s trochou soli, pepře a oregana.…
Maso nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Na pánvičce rozehřejeme olej a maso na něm orestujeme. Po chvíli…
Cibuli, česnek a chilli papričku nakrájíme nadrobno, papriky a rajčata na kostičky, sýr nastrouháme, vývar…
Dršťky důkladně propereme vodou, nakrájíme a dáme do vody, kterou přivedeme k varu. Povaříme asi 15 minut a…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.