Pečená kambala
Ingredience
- porce kambaly: 2 ks
- cibule: 1 ks
- olivový olej: 2 PL
- bílé víno: 150 ml
- voda: 150 ml
- sůl
- bílý pepř
- tymián
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Hlívu očistíme a nakrájíme na co nejmenší kousky. Rozpálíme olej, hlívu podusíme a necháme vychladnout. Poté hlívu smícháme s vejci, nadrobno nakrájenou cibulí a strouhankou, osolíme a opepříme. Obalíme ve…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Sušenky rozmixujeme, promícháme s rozpuštěným máslem a natlačíme do dortové formy vyložené pečícím papírem.…
Solamyl si rozmícháme ve vodě. Smícháme obě mouky, cukr, změklé máslo. Přidáme podle chuti citronovou kůru a…
Špagety dáme vařit do vroucí osolené vody podle návodu, ale pouze tak dlouho, aby byly trochu tvrdší než al dente …
Nejprve si očistíme žampiony. Odkrojíme stopky a vnitřek vydlabeme, nejlépe to jde malou lžičkou nebo vykrajovačem…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.