Pečená kambala
Ingredience
- porce kambaly: 2 ks
- cibule: 1 ks
- olivový olej: 2 PL
- bílé víno: 150 ml
- voda: 150 ml
- sůl
- bílý pepř
- tymián
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Na pánvičce rozehřejeme olej, kuřecí maso si mezitím nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a dáme restovat na olej. V druhém hrnci si rozehřejeme…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Hrušky zbavíme jádřince a nakrájíme na menší kousky. Hroznové víno vypeckujeme a společně s hruškami, mandlovým…
Trochu mléka utřeme se solí a vejcem. Postupně budeme přidávat mléko a mouku, nakonec nadrobno nakrájenou…
Zázvor očistíme a nastrouháme. Pomeranč umyjeme, oloupeme, zbavíme tvrdých blan a dužinu vložíme do mixéru. Jablko…
Fazole na guláš den předem namočíme do studené vody. Vodu slijeme a dáme vařit do nové vody. Jakmile se začnou…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.