Pečený zajíc
Ingredience
- zajíc: 1 ks
- červené víno: 500 ml
- střední cibule: 6 ks
- mrkev: 2 ks
- petržel: 2 ks
- celý pepř: 15 ks
- nové koření: 15 ks
- bobkový list: 5 ks
- jalovec: 10 ks
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Kosti dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou a přivedeme k varu. Poté slijeme, kosti omyjeme a zopakujeme postup. Pokud se na hladině opět objeví…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Brokolici rozdělíme na růžičky a v páře uvaříme do poloměkka. V hlubší pánvi na troše oleje necháme zpěnit…
Omyté vepřové řízky lehce naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Lehce pokapeme olejem a…
Troubu rozehřejeme na 220 °C. Cibuli a kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na poloviny. Všechny hovězí kosti a…
Žloutky vyšleháme s cukrem do husté pěny (šleháme asi 10 minut). Postupně po malých lžičkách přišleháváme likérové…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.