Pečený zajíc
Ingredience
- zajíc: 1 ks
- červené víno: 500 ml
- střední cibule: 6 ks
- mrkev: 2 ks
- petržel: 2 ks
- celý pepř: 15 ks
- nové koření: 15 ks
- bobkový list: 5 ks
- jalovec: 10 ks
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Krokety jsou ideální řešení, pokud nám zbyla bramborová kaše. Z bramborové kaše tvoříme kuličky nebo šišky, které obalíme ve strouhance a smažíme ve vysoké vrstvě oleje na pánvi nebo ve fritovacím hrnci. Po…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Uvařené a vychladlé brambory nakrájíme na plátky nebo kostičky. Slaninu a cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu…
Vejce rozšleháme s vodou a přimícháme hladkou mouku. Do hladkého těstíčka namáčíme kousky zeleniny a ihned…
Při vytváření pesta budeme potřebovat mixér, skvěle nám poslouží ponorný. Vložíme do něj rukolu, olej, limetkovou…
Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky a umeleme. Cibuli a petrželku nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.