Špekový knedlík se zelím
Ingredience
- starší housky: 2 ks
- anglická slanina: 50 g
- kysané zelí: 50 g
- vejce: 1 ks
- mléko: 50 ml
- hrubá mouka: 100 g
- malá cibule: 1 ks
- petrželová nať
- sůl
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Vepřo: Česnek utřeme se solí a potřeme jím maso ze všech stran. Opepříme, okmínujeme a položíme ho do pekáčku na nahrubo nakrájenou cibuli. Na maso rovnoměrně rozprostřeme sádlo, podlijeme trochou horké vody a…
Příprava zákvasu: Žitnou mouku nasypeme do vyšší skleněné nádoby, např. zavařovací sklenice. Přidáme teplou vodu, kousek kůrky starého chleba a na plátky nakrájený česnek. Přikryjeme dvěma utěrkami a postavíme…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Maliny umyjeme a rozmačkáme. Citron odšťavníme a šťávu přidáme k malinám. Maliny zalijeme vodou a necháme přes noc…
Dýni zbavíme semínek, nastrouháme a smícháme s cukrem, mlékem, rozšlehaným vajíčkem, olejem a trochou skořice. Po…
Zralé avokádo oloupeme, vyjmeme pecku a v míse jej rozmačkáme vidličkou. Rozmačkané avokádo vložíme do mixéru,…
Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Brambory rozmačkáme s máslem a necháme vychladnout.…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.