Vaječný koňak
Ingredience
- žloutky {3}
- vanilkový cukr {1} PL
- plechovka slazeného kondenzovaného mléka
- rum {250} ml
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Citrony (ideálně v bio kvalitě) důkladně umyjeme, ostrouháme kůru a vymačkáme z nich šťávu. Na mírném ohni rozpustíme cukr ve vodě. Vodu odstavíme a přimícháme do ní šťávu a kůru. Směs necháme půl hodiny…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Pokud nemáme k dispozici aktivní žitný kvásek, je potřeba si žitný zákvas připravit alespoň 3 dny předem. Na žitný…
Mák smícháme s mlékem a dvěma lžícemi vanilkového cukru a dáme ho vařit na přibližně 25 minut. Necháme ho…
V nepřilnavém kastrolku pozvolna zahřejeme asi 3 lžíce mléka, čokoládu nalámanou na dílky, cukr a skořici dle…
Cizrnu den předem namočíme ve studené vodě a vodu slijeme. V hrnci zalijeme čerstvou vodou a vaříme asi 1 hodinu.…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.