Zeleninová tempura
Ingredience
- zelenina (cuketa, paprika, mrkev, brokolice, chřest,...): 400 g
- hladká mouka - hrnek: 1 ks
- ledová voda - hrnek: 1 ks
- vejce: 1 ks
- olej na smažení
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
V hrnci rozpálíme dvě lžíce olivového oleje, přidáme cibuli pokrájenou na menší kostičky a opékáme dozlatova. Poté přidáme česnek nakrájený na tenká…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
V osolené vodě uvaříme očištěné brambory doměkka. V hrnci na másle osmažíme cibuli, přidáme na kostky nakrájenou…
Mrkve nakrájíme na silnější kolečka, petrželku nadrobno, vymačkáme šťávu z limetky. V pánvi rozehřejeme olej, ve…
Patizon oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Plátky patizonu osolíme a necháme je odležet, aby pustily vodu.…
Třešně omyjeme, zbavíme stopek, pecek a rozmixujeme tyčovým mixérem. Směs dáme do hrnce a krátce povaříme. V misce…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.