Zeleninová tempura
Ingredience
- zelenina (cuketa, paprika, mrkev, brokolice, chřest,...): 400 g
- hladká mouka - hrnek: 1 ks
- ledová voda - hrnek: 1 ks
- vejce: 1 ks
- olej na smažení
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Krevety omyjeme a osušíme. Na větší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme celé stroužky česneku a při mírné teplotě je zlehka osmažíme. Pozor ale, aby delší tepelnou úpravou česnek nezhořhl. Stroužky vyjmeme z…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Nastrouhanou čokoládu smícháme s rumem a najemno nadrcenými sušenkami. Moučkový cukr utřeme s bílky do pěny a…
Vepřovou panenku nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a na rozpálené pánvi ji opečeme z obou stran. Vyndáme a…
Kuřecí stehna vložíme do studené vody, přidáme koření, špetku soli, mrkev, oloupaný česnek, přivedeme k varu a…
Sušenky rozdrtíme najemno a smícháme s rozpuštěným máslem. Rozprostřeme do vymazané formy a pořádně upěchujeme.…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.