![dietní](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--dieta.png)
![raw](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--raw.png)
![bezlepkové](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlepek.png)
![ryby](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--ryby.png)
![rychlovky](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--rychlovky.png)
![luxusní](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--luxusni.png)
![vegetarián](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![pro děti](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--detske.png)
![vegan](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![těstoviny](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--testoviny.png)
![luštěniny](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--lusteniny.png)
![bez laktózy](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlaktozy.png)
![maso](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--maso.png)
![zvěřina](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zverina.png)
![vnitřnosti](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vnitrnosti.png)
![gril](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--gril.png)
![hravé vaření](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--hravevareni.png)
![alkohol](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--alkohol.png)
![zavařování](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zavareniny.png)
![na imunitu](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--imunita.png)
![sladké](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--sladkosti.png)
![sladké bez cukru](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezcukru.png)
![domácí pekárna](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--domaci_pekarna.png)
![parní hrnec](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--parnihrnec.png)
![prasárny](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--prasarny.png)
![Tatarák z lososa](/img/clanky/7eb9f7eb94431f406c5bb59f4eb5bad4/fotolia_65044062_xs.webp)
Tatarák z lososa
Ingredience
- čerstvý losos bez kůže: 300 g
- dijonská hořčice: 1 KL
- čerstvý kopr: 1 PL
- šalotka: 1 ks
- šťáva citronu
- olivový olej
- sůl
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Lososa důkladně očistíme a maso nakrájíme na co nejmenší kousky. Přidáme najemno nakrájený kopr, šalotku a pokapeme olivovým olejem a citronovou šťávou. Posolíme, přidáme malou lžičku dijonské hořčice a promícháme. Necháme vychladit v ledničce.
Tatarák z lososa servírujeme na pečivu nebo krekru. Můžeme dozdobit plátkem citronu, snítkou kopru, ředkvičkou apod. Tatarák z lososa je velmi oblíbeným předkrmem. Skvěle k němu pasuje sklenička dobrého bílého vína.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.