Žemlovka s jablky
Ingredience
- jablka: 2 ks
- veka: 1 ks
- med: 2 PL
- mléko: 250 ml
- skořicový cukr: 2 ks
- vejce: 1 ks
- máslo
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Bílky vyšleháme na rychlé otáčky na tuhý sníh, během šlehání přidáváme po lžičkách krupicový cukr. Na závěr šlehání přidáme i moučkový cukr a citrónovou šťávu. Sníh musí být opravdu pevný a hladký. Sněhem…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Mrkev očistíme a nakrájíme na menší kousky. V hrnci rozehřejeme máslo a necháme na něm zpěnit nadrobno nakrájenou…
Býčí žlázy necháme namočené v mléce asi 30 minut, důkladně opereme ve vodě a osušíme papírovými utěrkami. …
Příprava těsta: Máslo necháme změknout, což můžeme urychlit tím, že ho nastrouháme nahrubo, a smícháme ho rukama…
Kořenovou zeleninu si očistíme a nakrájíme na malé kousky. V hrnci si rozehřejeme olivový olej a zeleninu…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.