Kapr v rosolu
Ingredience
- kapr bez kostí: 500 g
- plátky želatiny: 4 ks
- voda: 360 ml
- ocet: 25 ml
- mrkev: 1 ks
- celer: 0.25 ks
- petržel: 0.5 ks
- nové koření
- bobkový list
- sůl
- celý pepř
- petrželka
- bílek: 1
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Kuřecí stehna vložíme do studené vody, přidáme koření, špetku soli, mrkev, oloupaný česnek, přivedeme k varu a povaříme asi 30 minut doměkka (ale nerozvařit). Maso obereme od kosti, mrkev nakrájíme na kostičky…
Cuketu, papriky zbavené jádřinců, mrkev a cibuli nakrájíme na tenké proužky. Smícháme sójovou omáčku, Solamyl, cukr, špetku soli, pepře, případně i chilli. Na rozehřátém oleji krátce orestujeme cibuli, přidáme…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Maso umyjeme, potřeme solí a prolisovaným česnekem a opepříme. Na sádle osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky a…
Slaninu (guanciale) nakrájíme na tenké plátky, v pánvi rozehřejeme olivový olej. Na silném ohni krátce orestujeme…
Filety z kapra si minimálně jeden den před obalováním osolíme a silně potřeme prolisovaným česnekem. Zbavíme tak…
Lososa nakrájíme na klínky přibližně 4 x 2 cm, osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Necháme 20 minut…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.