Kapr v rosolu
Ingredience
- kapr bez kostí: 500 g
- plátky želatiny: 4 ks
- voda: 360 ml
- ocet: 25 ml
- mrkev: 1 ks
- celer: 0.25 ks
- petržel: 0.5 ks
- nové koření
- bobkový list
- sůl
- celý pepř
- petrželka
- bílek: 1
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Kuřecí stehna vložíme do studené vody, přidáme koření, špetku soli, mrkev, oloupaný česnek, přivedeme k varu a povaříme asi 30 minut doměkka (ale nerozvařit). Maso obereme od kosti, mrkev nakrájíme na kostičky…
Dýni oloupeme, odstraníme semínka a dýňovou dužinu nakrájíme na malé kostky. Ve středním hrnci rozehřejeme máslo, na kterém osmažíme cibuli a nasekaný česnek. Přidáme dýni a asi 3 minuty pod pokličkou podusíme…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Smícháme tvaroh s jogurtem, přidáme prolisovaný česnek, nastrouhaný tvrdý sýr, citrónovou šťávu, trošičku soli a…
Lilek rozpůlíme a vydlabeme z něj dužinu. Na drobno pokrájenou cibulku osmahneme na pánvi do zlatova, přidáme…
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu al dente v hodně osolené vodě. Troubu rozehřejeme na 230 °C. Zeleninu…
Brambory i se s slupkou omyjeme, osušíme a vidličkou propícháme na několika místech. Potřeme lehce olejem a pečeme…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.