![bezlepkové](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlepek.png)
![bez laktózy](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlaktozy.png)
![maso](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--maso.png)
![alkohol](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--alkohol.png)
![vegetarián](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![dietní](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--dieta.png)
![pro děti](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--detske.png)
![raw](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--raw.png)
![vegan](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![rychlovky](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--rychlovky.png)
![těstoviny](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--testoviny.png)
![luštěniny](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--lusteniny.png)
![ryby](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--ryby.png)
![zvěřina](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zverina.png)
![vnitřnosti](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vnitrnosti.png)
![gril](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--gril.png)
![hravé vaření](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--hravevareni.png)
![luxusní](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--luxusni.png)
![zavařování](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zavareniny.png)
![na imunitu](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--imunita.png)
![sladké](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--sladkosti.png)
![sladké bez cukru](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezcukru.png)
![domácí pekárna](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--domaci_pekarna.png)
![parní hrnec](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--parnihrnec.png)
![prasárny](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--prasarny.png)
![Hovězí tokáň na víně](/img/clanky/d8e772cd876964e0f274a228159e43ed/hovezi-tokan-na-vine.webp)
Hovězí tokáň na víně
Ingredience
- hovězí přední: 300 g
- cibule: 1 ks
- stroužky česneku: 2 ks
- rajský protlak: 2 PL
- olej: 2 PL
- bílé víno: 150 ml
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Hovězí loupanou plec očistíme, osolíme, opepříme a zprudka na pánvi zatáhneme. Do výpeku přidáme máslo, na kterém orestujeme očištěnou a na malé kostky nakrájenou zeleninu (mrkev, petržel, cibuli, rajčata).…
Hovězí plátky naklepeme na tenko a z obou stran osolíme a opepříme. Na pánvi necháme v troše oleje rozpustit máslo a připravíme na něm osolená a opepřená míchaná vajíčka tak, aby byla krémová. Jak na to, se…
Hovězí játra zbavíme blan, omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Na sádle osmažíme na proužky nakrájenou cibuli, přidáme játra, krátce orestujeme, zaprášíme moukou, promícháme a zalijeme horkým vývarem.…
Maso omyjeme, zbavíme blanek a nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme nadrobno. V hlubší pánvi nebo hrnci rozehřejeme sádlo a orestujeme na něm cibuli. Přidáme maso, necháme ze všech stran orestovat dotmava,…
Vepřová játra očistíme a nakrájíme na malé kousky. Na pánvi rozehřejeme 50 g másla. Nakrájenou cibuli a česnek na másle orestujeme. Přidáme játra a nasekaný rozmarýn. Podlejeme portským vínem. Restujeme asi 3…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Zelí nakrájíme na tenké proužky, osolíme, promačkáme v ruce a necháme asi 30 minut odležet. Bude pak křehčí. …
Květák nakrájíme po celé délce na širší plátky (můžeme ho i rozdělit na jednotlivé růžičky). Květák potřeme…
Hovězí maso vložíme do hrnce a zalijeme 1,8 - 2l vody. Během vaření z vývaru odebereme pěnu, osolíme a vaříme na…
Omytou cuketu nastrouháme nahrubo, osolíme, necháme v cedníku asi 20 minut vykapat a rukama vymačkáme přebytečnou…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.