Aktuálně pro vás máme 1710 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Masová pomazánka na topinky Pomazánky
16. 01. 2018

Masová pomazánka na topinky

Ingredience
- +
  • pečené vepřové maso: 100 g
  • vejce: 1 ks
  • červená cibule
  • dijonská hořčice: 1 KL
  • sterilované okurky: 1 ks
  • čerstvá majoránka
  • sůl
  • pepř

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Zlatá střední cesta
Masová pomazánka na topinky - recept

Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Pečené vepřové maso umeleme v mlýnku, smícháme s nastrouhaným vejcem, okurkou a cibulí, majoránkou a hořčicí. Podle chuti osolíme a opepříme.

Masová pomazánka na topinky se může ochutit různými bylinkami, můžeme do ní pro pikantnost přidat česnek nebo nadrobno nakrájenou chilli papričku

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 0 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Podobné recepty

spagety-s-omackou-z-pecenych-paprik.jpg Pomazánky

Špagety s omáčkou z pečených paprik

Troubu rozehřejeme na 180 °C. Špagety uvaříme v osolené vodě al dente. Papriky s rajčaty očistíme a dáme asi na 30 minut do trouby. Poté je zabalíme do igelitového sáčku, kde je necháme asi 10 minut. Z paprik…

filet-ze-pstruha-na-masle.jpg Pomazánky

Filet ze pstruha na másle

Očištěné filety ze pstruha potřeme pestem z medvědího česneku, osolíme, opepříme a zakápneme citronovou šťávou. Necháme asi 15 minut odležet. Na pánvi rozehřejeme máslo a pstruha na něm opečeme. Kůže by měla…

mlete-maso-s-testovinami.jpg Pomazánky

Mleté maso s těstovinami

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu al dente. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme ji na oleji. Přidáme hovězí mleté maso, osolíme a opepříme. Až se maso zatáhne, přihodíme do pánve nastrouhanou mrkev.…

Doporučené recepty

Koláčky z listového těsta

Předkrmy a chuťovky: Koláčky z listového těsta

Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. V pánvi rozehřejeme olivový olej a cibuli na něm orestujeme. Přidáme cukr…

Celestýnské nudle

Polévky: Celestýnské nudle

V míse smícháme všechny suroviny a vytvoříme tak řídké těsto. Podle chuti můžeme do těsta přidat vegetu, kmín, sůl…

Kokosové kuličky s rumem

Vánoční cukroví: Kokosové kuličky s rumem

Mandle rozmixujeme najemno. Přidáme mandlovou esenci, rum, větší část bílku a cukru. Mícháme, dokud se hmota…

Domácí škvařené sádlo

Předkrmy a chuťovky: Domácí škvařené sádlo

Sádlo určené na škvaření musí být důkladně očištěno od masa, aby se tyto kousky nepřepalovaly a neznehodnotila se…