Aktuálně pro vás máme 1710 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání

Recepty z kategorií: vegan, luxusní, luštěniny, alkohol, na imunitu

Enchiladas Recepty

Enchiladas

Najemno nakrájíme cibuli, kterou osmahneme na oleji. Přidáme na nudličky nakrájené maso a opečeme. Horkou vodou spaříme rajčata, oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kostky. Fazole s kukuřicí necháme v sítu okapat. Nakrájíme zelené olivy a vše přidáme ke kuřecímu masu. Osolíme, opepříme,…

Maki sushi Recepty

Maki sushi

Rýži proplachujeme ve studené vodě tak dlouho, dokud voda není úplně čirá. Do hrnce dáme studenou vodu a rýži do ní dáme vařit dle návodu na obalu. Po celou dobu vaření musí být rýže přikrytá pokličkou. Rýže na sushi musí být lepivá, ale ne rozvařená. Smícháme rýžový ocet, sůl a cukr, ohřejeme a…

Šunková rolka s křenem Recepty

Šunková rolka s křenem

Smetanu ušleháme dotuha společně se ztužovačem, nastrouhaný křen pokapeme citrónovou šťávou a opatrně přimícháme společně s koprem k ušlehané smetaně. Jemně osolíme a opepříme. Plátky šunky rozprostřeme na každý dáme 2 centimetry od kraje lžíci šlehačky s křenem. Opatrně zavineme, aby se šunková…

Tatarák z lososa Recepty

Tatarák z lososa

Lososa důkladně očistíme a maso nakrájíme na co nejmenší kousky. Přidáme najemno nakrájený kopr, šalotku a pokapeme olivovým olejem a citronovou šťávou. Posolíme, přidáme malou lžičku dijonské hořčice a promícháme. Necháme vychladit v ledničce. Tatarák z lososa servírujeme na pečivu nebo krekru.…

Doporučené recepty

Smažený hermelín

Hlavní jídla: Smažený hermelín

Vejce rozšleháme s moukou, osolíme a opepříme. Hermelíny obalíme nejdříve v připraveném těstíčku a poté ve…

Domácí Hot Dog

Hlavní jídla: Domácí Hot Dog

Zelí nakrájíme na tenké proužky, osolíme, promačkáme v ruce a necháme asi 30 minut odležet. Bude pak křehčí. …

Citronová babeta

Dezerty: Citronová babeta

Oddělíme žloutky od bílků, žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem tak dlouho, dokud se cukr nerozpustí.…