Aktuálně pro vás máme 1710 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání

Recepty z kategorií: zavařování, luxusní, rychlovky, luštěniny, alkohol

Ančovičky smažené Recepty

Ančovičky smažené

Omyté ančovičky důkladně osušíme papírovou utěrkou. Osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a posypeme kořením na ryby. Obalíme v mouce a na rozpáleném oleji smažíme dozlatova. Smažené ančovičky podáváme se zeleninovým salátem nebo s pečivem.

Pljeskavica Recepty

Pljeskavica

Hovězí a vepřové mleté maso osolíme, opepříme, přidáme nadrobno nasekanou cibuli a petrželku, olivový olej a necháme 15 minut odležet. Utvoříme placky, které buď smažíme na troše oleje, nebo opékáme na grilu z obou stran dozlatova.

Enchiladas Recepty

Enchiladas

Najemno nakrájíme cibuli, kterou osmahneme na oleji. Přidáme na nudličky nakrájené maso a opečeme. Horkou vodou spaříme rajčata, oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kostky. Fazole s kukuřicí necháme v sítu okapat. Nakrájíme zelené olivy a vše přidáme ke kuřecímu masu. Osolíme, opepříme,…

Tip na recept

Citronová babeta

Citronová babeta

Oddělíme žloutky od bílků, žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem tak dlouho, dokud se cukr nerozpustí. Mouku smícháme s práškem do pečiva a přidáme ke žloutkům. Přimícháme také olej, šťávu a kůru z…

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

Doporučené recepty

Vepřo knedlo zelo

Hlavní jídla: Vepřo knedlo zelo

Vepřo: Česnek utřeme se solí a potřeme jím maso ze všech stran. Opepříme, okmínujeme a položíme ho do pekáčku na…

Okurkový salát s cuketou

Saláty: Okurkový salát s cuketou

Okurku i cuketu omyjeme a osušíme. Pokud mají tenkou a měkkou slupku, nemusíme je loupat, v opačném případě je…

Pomazánka z tofu

Pomazánky: Pomazánka z tofu

Rajče zbavené semínek nakrájíme na menší kousky, cuketu a mrkev na kolečka, cibuli na kostičky, česnek na jemné…

Hruškový kompot

Ostatní: Hruškový kompot

Hrušky si připravíme zralé, ale raději tvrdší, bude se nám s nimi lépe pracovat a budou i chutnější. Oloupeme je,…